Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kediye ekmek vermek

Rüyada yavru kediye ekmek vermek

Rüyada yavru kediye ekmek vermek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, haksızlığa uğrayacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada yavru kediye ekmek vermek gördüyseniz:

  • Diğerleri isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilmek için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklardır.

Rüyada kedi yavrusuna ekmek vermek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalet eder.

Rüyada yavru kediye ekmek vermek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına inanılır.

Rüyada küçük kedi yavruları görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birçok kedi yavrusu görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde kedi yavrusu görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusu dövmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, üzerinde kafa yoracağına alamet eder.

Rüyada siyah beyaz yavru kedi görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusuna süt içirmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments