Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrusuna süt içirmek

Rüyada kedi yavrusuna süt içirmek

Rüyada kedi yavrusuna süt içirmek hayal kırıklığına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, kendisiyle de gururlanacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada kedi yavrusuna süt içirmek gördüyseniz:

  • harakete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada kedi yavrusuna süt içirmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Rüyada yavru kediye süt vermek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kediye süt verdiğini görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kedi yavrusuna süt vermek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusu süt vermek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada süt içen kedi görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediye süt içirmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, rütbenin yükseleceğine delalettir.

Rüyada kedinin süt içtiğini görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments