Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe duvarına çıkmak

Rüyada bahçe duvarına çıkmak

Rüyada bahçe duvarına çıkmak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, duygularını açığa vuracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada bahçe duvarına çıkmak gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gözlenebilir.

Rüyada bahçe duvarına çıkmak bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Rüyada bahçe duvarından atlamak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçe duvarı görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçe duvarı örmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bahçe duvarı yapmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına yorulur.

Rüyada bahçe duvarında oturmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada bahçe duvarının yıkıldığını görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçe duvar görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments