Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe duvarı görmek

Rüyada bahçe duvarı görmek

Rüyada bahçe duvarı görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, geriye doğru gideceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada bahçe duvarı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişi ya da kişiler sizin belli bir konudan mutlu olmanız ya da belli bir işin yeterliliğinden emin olmanız için ısrarcı tavırlar içinde olabilirler.

Rüyada bahçe duvarına çıkmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçe duvarı yıkmak esenliğe ve feraha kavuşacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yenileceğine, şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçe duvar görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi yorulmaktadır.

Rüyada bahçe duvarının yıkıldığını görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçe duvarından atlamak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada bahçe duvarı örmek mali gücünü yitireceğine, canın derdine düşeceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçe duvarı yapmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada bahçe duvarı görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments