Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe duvar görmek

Rüyada bahçe duvar görmek

Rüyada bahçe duvar görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, rahatsızlık vereceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada bahçe duvar gördüyseniz:

  • Sunabileceğiniz veya göstermek istediğiniz şeyler var.

Rüyada bahçe duvarına çıkmak hastalıkların biteceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bahçe duvarının yıkıldığını görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada bahçe duvarı yapmak azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada bahçe duvarı örmek verdiği emeklerin heba olacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçe duvar görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada bahçe duvarı görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, ele güne muhtaç olacağına inanılır.

Rüyada bahçe duvarında oturmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada bahçe duvarı yıkmak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments