Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru av köpeği görmek

Rüyada yavru av köpeği görmek

Rüyada yavru av köpeği görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, yeni bir adım atılacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, yakın akrabadan gelecek habere, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, korkularından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru av köpeği gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yavru av köpeği görmek istediği herşeye sahip olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada av köpeği yavrusu görmek nefsine yenileceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada av köpeği görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına alamet eder.

Rüyada siyah av köpeği görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulur.

Rüyada keklik avına gitmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aventurin taşı görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada av tüfeği görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine inanılır.

Rüyada avlanan kartal görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yeni bir haneye sahip olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments