Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatarak uçmak

Rüyada yatarak uçmak

Rüyada yatarak uçmak bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine delalet eder.

Rüyada yatarak uçmak gördüyseniz:

  • Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Rüyada yatarak uçmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin yana yattığını görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatan deve görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek yönlendireceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatan bir adam görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada devenin yattığını görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada yerde yatan erkek görmek amaçlarına nail olacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, amaçlarına ulaşmaya işaret eder.

Rüyada anne babayı yatarken görmek hayatının bir anda renkleneceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments