Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta yatan kadın görmek

Rüyada yatakta yatan kadın görmek

Rüyada yatakta yatan kadın görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta yatan kadın gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada yatakta yatan kadın görmek çok kötü durumlara düşeceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada yatakta yatan bir kadın görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta yattığı görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine işarettir.

Rüyada yatakta yatan erkek görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalettir.

Rüyada yatakta yatan birini görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına delalettir.

Rüyada birinin yatakta yattığını görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada yatakta yatan adam görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, işlerinin bollaşacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments