Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta üşümek

Rüyada yatakta üşümek

Rüyada yatakta üşümek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, isteklerine kavuşacağına, her zaman çok mutlu olacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada yatakta üşümek gördüyseniz:

  • Belli konularda sorun çıkartmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada yatakta üşümek kendine olan güvenin tazeleneceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğukta üşümek patron koltuğuna geçeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada çok üşümek para sıkıntısı çekeceğine, onu borçtan kurtaracağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin üşüdüğünü görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine delalet eder.

Rüyada ölünün üşüdüğünü görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen bir kişi olunacağına, hayır getirecek yollara girileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının üşüdüğünü görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işarettir.

Rüyada karda üşümek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin üşüdüğünü görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments