Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin üşüdüğünü görmek

Rüyada ölen kişinin üşüdüğünü görmek

Rüyada ölen kişinin üşüdüğünü görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kısmetli kapıların açılacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, zor durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişinin üşüdüğünü gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Rüyada ölen kişinin üşüdüğünü görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yağmurda üşümek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine işarettir.

Rüyada ıslanıp üşümek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada soğuktan üşümek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının üşüdüğünü görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, her geçen gün sorunların artacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğukta üşümek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde üşümek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün üşüdüğünü görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, geçim derdinden kurtulacağına, bedeninin şifa bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments