Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta başkasıyla yatmak

Rüyada yatakta başkasıyla yatmak

Rüyada yatakta başkasıyla yatmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, yeni bir adım atılacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada yatakta başkasıyla yatmak gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz işler için üzerinizde baskı kurmak isteyen kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada yeşil yatakta yatmak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada temiz yatakta yatmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkekle aynı yatakta yatmak faturaların biriktikçe birikeceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yatakta erkekle yatmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bir yatakta yatmak içsel güvensizliklerinize, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına yorulur.

Rüyada ölünün yatağına yatmak mutlu bir insan olunacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisiyle yatakta yatmak işsizlerin iş sahibi olacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bi erkekle aynı yatakta yatmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments