Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baharat yemek

Rüyada baharat yemek

Rüyada baharat yemek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, beklenen mirasın alınacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalettir.

Rüyada baharat yemek gördüyseniz:

  • Enerji yüklüsünüz.

Rüyada baharat yemek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret eder.

Rüyada birine baharat vermek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bol nimete kavuşacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanfil baharatı görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada baharatlık görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine inanılır.

Rüyada baharatçı görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış baharat görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada baharat karanfil görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, sevinçli haberler geleceğine alamet eder.

Rüyada baharat satın almak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments