Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baharat satın almak

Rüyada baharat satın almak

Rüyada baharat satın almak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hak yoluna döneceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada baharat satın almak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen davetkar tavırlar olabilir.

Rüyada baharat satın almak elindekileri de alıp götüreceğine, şifa ve ilaç bulacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Rüyada baharatçı görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, maddi gücünün artacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanfil baharat görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, borçlarının kalmayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada baharatlık görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlanmış baharat görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada baharat görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada baharat yemek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada karanfil baharatı görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments