Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baharatlık görmek

Rüyada baharatlık görmek

Rüyada baharatlık görmek emeğinden hayır göreceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, mal kayıpları da yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada baharatlık gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler Polisiye olaylara ya da başka istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Rüyada baharat satın almak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, işinin en iyisi olacağına delalettir.

Rüyada baharat görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, yollarını ayıracağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına işarettir.

Rüyada karanfil baharatı görmek endişelerinden kurtulacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işarettir.

Rüyada kurtlanmış baharat görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına inanılır.

Rüyada baharatçı görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına inanılır.

Rüyada karanfil baharat görmek kazançların artacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada baharat yemek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada baharat karanfil görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments