Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imamın ezan okuduğunu görmek

Rüyada imamın ezan okuduğunu görmek

Rüyada imamın ezan okuduğunu görmek sıkıntıların büyüyeceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kazancını çoğaltacağına, adını kirleteceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada imamın ezan okuduğunu gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemekten çekinmeyin, yetenekleriniz izleyenleri şaşırtabilir.

Rüyada imamın ezan okuduğunu görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına alamet eder.

Rüyada ezan okuyan imam görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına yorulmaktadır.

Rüyada imamin kuran okumak çevre değiştireceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, iş için gurbete gidileceğine inanılır.

Rüyada imamın kuran okuduğunu görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilisede ezan okumak kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ezan okuduğunu görmek ekmeğinin çoğalacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının ezan okuduğunu görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ezan duası okuduğunu görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments