Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını bağlayamamak

Rüyada başını bağlayamamak

Rüyada başını bağlayamamak özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, yeni bir yol çizileceğine delalettir.

Rüyada başını bağlayamamak gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde olun, kararlı bir şekilde hareket edin.

Rüyada başı bağlı bebek görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına inanılır.

Rüyada başını bağlı görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada başı bağlı kadın görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada başı bağlı görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işarettir.

Rüyada başını bağlayamamak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada köpekleri bağlı görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına delalettir.

Rüyada yeşil bağ yaprağı görmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine rivayet eder.

Rüyada elleri bağlı insan görmek kafasının boşalacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments