Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yatağına yatmak

Rüyada ölünün yatağına yatmak

Rüyada ölünün yatağına yatmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, doğru karar veremeyeceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün yatağına yatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğiniz heyecan verici etkiyi yaratmaya başladığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada ölüyle aynı yatakta yatmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine işarettir.

Rüyada ölünün yatağına yatmak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle yatakta yatmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada ölü biriyle aynı yatakta yatmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin yatağına yatmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada yün yatakta yatmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işaret eder.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bi erkekle yatakta yatmak başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments