Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yatağında yatmak

Rüyada başkasının yatağında yatmak

Rüyada başkasının yatağında yatmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yatağında yatmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmek gerekebilir.

Rüyada bir erkekle aynı yatakta yatmak maddi açıdan rahata erileceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yatağında yatmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkekle aynı yatakta yatmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, sevgi ve hürmet göreceğine delalet eder.

Rüyada yatakta üç kişi yatmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına inanılır.

Rüyada eski yatakta yatmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine delalet eder.

Rüyada başbakanla aynı yatakta yatmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada beyaz yatakta yatmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada birinin yatağına yatmak kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Erçin

Ben ruyamda annem ve babamin yatagina bana annem bizim yatagimiza yat dediğini gördüm yorumlarmisiniz