Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağlı koyun görmek

Rüyada bağlı koyun görmek

Rüyada bağlı koyun görmek sıkıntıdan kurtulacağına, büyük takdir toplanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bağlı koyun gördüyseniz:

  • Hayallerinizi ne pahasına olursa olsun gerçekleştirme konusunda kararlı görünüyorsunuz.

Rüyada bağlı koyun görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet eder.

Rüyada ayakları bağlı koyun görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada eli kolu bağlanmak sevdiği birine hediye alacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine inanılır.

Rüyada gözü bağlı olmak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başını bağlayamamak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına rivayet eder.

Rüyada gözleri bağlanmak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine yorulur.

Rüyada bir yere bağlanmak tazeleneceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulur.

Rüyada bağlı birini görmek az çalışarak çok gezeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments