Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yat satın almak

Rüyada yat satın almak

Rüyada yat satın almak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, o masumların bedduasını alacağına, borçların hafifleyeceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, rızkın çoğalacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada yat satın almak gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma ya da gerçekliği net olmayan bilgilere göre hareket etmemelisiniz.

Rüyada yat satın almak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada birinin dizine yattığını görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşini başkasıyla yatarken görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasıyla yattığını görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin dizine yattığını görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, attığı adımların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada yatarken namaz kılmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatarak namaz kılmak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yanında birinin yattığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments