Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatarak namaz kılmak

Rüyada yatarak namaz kılmak

Rüyada yatarak namaz kılmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hem de para kaybettireceğine, sonra kendi işini kuracağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatarak namaz kılmak gördüyseniz:

  • Konsantrenizi yaptığınız işe odaklamanız oldukça zor görünüyor.

Rüyada yattığı yerde namaz kılmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatarak namaz kılmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada yatarken namaz kılmak sorunların tarihe karışacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine inanılır.

Rüyada cezaevinde namaz kılmak kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumun üstünde namaz kılmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada eyüp sultanuda namaz kılmak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada doğuya doğru namaz kılmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun namaz kıldığını görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments