Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasıyla yattığını görmek

Rüyada başkasıyla yattığını görmek

Rüyada başkasıyla yattığını görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, ona yardımcı olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada başkasıyla yattığını gördüyseniz:

  • Bazı inatçı kişilerin fikirlerini değiştirebileceğinize dair inancınız varsa, bir kez daha düşünmenizde fayda var.

Rüyada musalla taşında yattığını görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakta yatan bir erkek görmek elinin darlığa düşeceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatan insanlar görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, kötü işlere girmeyeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin yan yattığını görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi yatarken görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kötü gününü de paylaşacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölen birini yatarken görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokakta yattığını görmek araba alınacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kardeşiyle yattığını görmek istihdam edeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments