Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kucaklamak

Rüyada kuranı kucaklamak

Rüyada kuranı kucaklamak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı kucaklamak gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda destekçiniz veya hayranınız var.

Rüyada kuran kucaklamak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, çok büyük zararlar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuranı kucaklamak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine inanılır.

Rüyada kuranı kerimi kucaklamak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Rüyada erkek bebek kucaklamak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına inanılır.

Rüyada kardeşini kucaklamak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Rüyada köpek kucaklamak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı kucaklamak şansının ve bahtının döneceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini kucaklamak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, hasta ise bakacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments