Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı sakallı birini görmek

Rüyada yaşlı sakallı birini görmek

Rüyada yaşlı sakallı birini görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, gönlünün rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı sakallı birini gördüyseniz:

  • Sizden uzakta oturan bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Rüyada beyaz sakallı yaşlı adam görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı beyaz sakallı adam görmek makamının tehlikeye gireceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı sakallı birini görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakallı yaşlı bir adam görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada sakallı yaşlı görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada sakallı yaşlı adam görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı sakallı adam görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz sakallı yaşlı görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments