Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı sakallı adam görmek

Rüyada yaşlı sakallı adam görmek

Rüyada yaşlı sakallı adam görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada yaşlı sakallı adam gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizin duygusaldan çok fiziksel ağırlıklı olmaları mümkündür.

Rüyada yaşlı beyaz sakallı adam görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulur.

Rüyada beyaz sakallı yaşlı adam görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada sakallı yaşlı bir adam görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı sakallı adam görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, huzursuzluk yaşanacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada sakallı yaşlı adam görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hızlanacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı sakallı birini görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakallı yaşlı görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, günahtan temizlenmeye, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalettir.

Rüyada yaşlı sakallı dede görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kazalardan, belalardan korunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments