Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırarak kaçmak

Rüyada bağırarak kaçmak

Rüyada bağırarak kaçmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağırarak kaçmak gördüyseniz:

  • Tartışmaya istekli kişilerden uzak durun.

Rüyada bağırarak kaçmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bağırarak dua okumak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine yorulur.

Rüyada bağırıp çağırmak kimseye el açmadan yaşayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına rivayet eder.

Rüyada bağırarak yardım istemek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, işlerine bereket geleceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağırıp ağladığını görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bağırarak ağlamak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağırarak konuşmak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, insanlara küsüleceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada bağırarak ağladığını görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments