Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birine yasin okumak

Rüyada ölen birine yasin okumak

Rüyada ölen birine yasin okumak sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, başının belaya girmeyeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen birine yasin okumak gördüyseniz:

  • Ya da vadesi gelmemesine rağmen bir arkadaşınız sıkıştım diyerek sizden alacağını isteyebilir.

Rüyada yasin suresini ezbere okumak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ölüye yasin okumak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarda yasin okumak sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına işarettir.

Rüyada ölünün başında yasin okumak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada yasinden bir ayet okumak yoluna pek çok engelin çıkacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine delalet eder.

Rüyada namazda yasin okumak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yasin duasını okumak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yasin kuran okumak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments