Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşayan anneyi görmek

Rüyada yaşayan anneyi görmek

Rüyada yaşayan anneyi görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşayan anneyi gördüyseniz:

  • İnsanlardaki yeni tanışmalara karşı çekingenlik, size anlaşılmaz geliyor.

Rüyada yaşayan annenin mezarını görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada yaşayan annenin öldüğünü görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yaşayan anne görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, onlara çok bağlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşayan annesinin mezarını görmek isteklerini yerine geleceğine, alım gücünün artmasına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşayan anneyi ölmüş görmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşayan annenin öldüğünü duymak ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşayan anneyi görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada yaşayan annesini ölmüş görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments