Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşayan birini görmek

Rüyada yaşayan birini görmek

Rüyada yaşayan birini görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, borçlarının azalacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına alamet eder.

Rüyada yaşayan birini gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Rüyada yaşayan ölüler görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada yaşayan kişiyi öldü görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet eder.

Rüyada yaşayan birini ölmüş sonra dirilmiş görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada yaşayan insanı ölmüş görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine işarettir.

Rüyada yaşayan birinin ölüm haberini almak maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına inanılır.

Rüyada yaşayan annenin öldüğünü görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşayan annenin mezarını görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada yaşayan bir kişinin öldüğünü görmek hayatının da zorlaşacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments