Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşayan annenin öldüğünü görmek

Rüyada yaşayan annenin öldüğünü görmek

Rüyada yaşayan annenin öldüğünü görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, alkış alacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine inanılır.

Rüyada yaşayan annenin öldüğünü gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Rüyada yaşayan annenin öldüğünü duymak onlardan büyük hayır göreceğine, bereket ve huzur geleceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine işaret eder.

Rüyada yaşayan annenin öldüğünü görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine yorulur.

Rüyada yaşayan annenin mezarını görmek erken evlilik yapacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, mal ve varlık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşayan annesinin mezarını görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada yaşayan anneyi görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sağlığın da bozulacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşayan anne görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yaşayan annesini ölmüş görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalettir.

Rüyada yaşayan anneyi ölmüş görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, onu uyaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments