Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşadığın yeri görmek

Rüyada yaşadığın yeri görmek

Rüyada yaşadığın yeri görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, eşi tarafından yüceltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşadığın yeri gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ya da çalıştığınız yerde ek gelirler getirebilecek, yaratıcı işler ortaya koymanızı sağlayabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eski yaşadığı yeri görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada yaşadığın yeri görmek canlanacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yaşadığı yeri görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada eski yaşadığın yeri görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine tabir olunur.

Rüyada unutkanlık yaşamak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Rüyada korku yaşamak işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada bir kızla aşk yaşamak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ormanda yaşamak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments