Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş elbise giymek

Rüyada yaş elbise giymek

Rüyada yaş elbise giymek bir süre zorluk çekeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Rüyada yaş elbise giymek gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinize hassasiyetle yaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada yaş elbise giymek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına alamet eder.

Rüyada küçük yaşta gelinlik giymek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı birinin gelinlik giydiğini görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerinde kırmızı elbise giymek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbise alıp giymek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada krem rengi elbise giymek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, iş güç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada siyah tül elbise giymek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, şansın ve bahtının da açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments