Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım duvar görmek

Rüyada yarım duvar görmek

Rüyada yarım duvar görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok başarılı olunacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada yarım duvar gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken önemi göstermiyorsunuz.

Rüyada yarım duvar görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarım bebek görmek işlerinin iyi gideceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım cami görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada yarım bardak su görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yarım diş görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarım pasta görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, gelirinden yana memnun olacağına, hastalıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyı yarım giymek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarımlık görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments