Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yapışık yumurta görmek

Rüyada yapışık yumurta görmek

Rüyada yapışık yumurta görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işarettir.

Rüyada yapışık yumurta gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla biraraya gelebilir veya karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yapışık yumurta görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine işaret eder.

Rüyada yapışık balık görmek alım gücünü yitireceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye işarettir.

Rüyada yapışık parmak görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yapışık el görmek kafasına göre birini bulacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yapışık bebek görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, fakirlik yaşayacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet eder.

Rüyada yapışık ikiz bebek doğurmak rahat bir işe girileceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yapışık yılan görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada yapışık bacak görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments