Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yapışık el görmek

Rüyada yapışık el görmek

Rüyada yapışık el görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, kazanç ve kar getireceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yapışık el gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada yapışık el görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yapışık ikiz bebek görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, doktordan doktora koşturacağına tabir olunur.

Rüyada yapışık köpek görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yapışık parmak görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada yapışık bebek görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, erken evlilik yapacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yapışık insan görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına rivayet eder.

Rüyada yapışık ikiz bebek doğurmak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işaret eder.

Rüyada yapışık yılan görmek zevki sefa içinde olacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments