Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yapışık parmak görmek

Rüyada yapışık parmak görmek

Rüyada yapışık parmak görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, tabiatı kötü olan kişiye, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, başarılı işlere imza atılacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yapışık parmak gördüyseniz:

  • Fazla derinlemesine bilmediğiniz konularda iddalı olmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada yapışık parmak görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Rüyada yapışık bacak görmek işlerinde başarı elde edeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yapışık balık görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yapışık ikiz görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yapışık bebek görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada yapışık yumurta görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada yapışık ikiz bebek görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına tabir olunur.

Rüyada yapışık köpek görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments