Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış tencere görmek

Rüyada yanmış tencere görmek

Rüyada yanmış tencere görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, eğlenceli günler geçireceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanmış tencere gördüyseniz:

  • Olayları zorlamamalısınız.

Rüyada yanmış tencere görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna inanılır.

Rüyada tencerede su kaynadığını görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah tencere görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada tencerede kahve pişirmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada dibi tutmuş tencere görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tencere kırmak kar sağlayacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada güveç tenceresi görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tencerede saç görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, işlerin devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments