Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış patates kızartması görmek

Rüyada yanmış patates kızartması görmek

Rüyada yanmış patates kızartması görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, hileye, fesada bulaşacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına işarettir.

Rüyada yanmış patates kızartması gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar, iş birlikleri ya da ilişkilerde sorunlar meydana gelmeye başlayabilir.

Rüyada yanmış patates kızartması görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanmış patates görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu patates kızartması görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine alamet eder.

Rüyada patatesi kızartması görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada yanık patates kızartması görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kızarmıs patates görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada patates kızartma yapmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada patates kızartması yediğini görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments