Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yan bakmak

Rüyada yan bakmak

Rüyada yan bakmak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işarettir.

Rüyada yan bakmak gördüyseniz:

  • Doğru cevaplar alamıyorsanız, biraz uzaklaşmanızda fayda var.

Rüyada yan bakmak borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yan gözle bakmak daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada evinin yanmasını görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, ünleneceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yanına geldiğini görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanmış ot görmek bütçesinin genişleyeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına işarettir.

Rüyada yanmış yüzük görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, ün yapmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada yanmış bir yer görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yan yana iki mezar görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yokluk içine gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments