Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış bina görmek

Rüyada yanmış bina görmek

Rüyada yanmış bina görmek afiyette ve keyifte olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada yanmış bina gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirin.

Rüyada yanmış bina görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, geçecek güzel bir ömre delalettir.

Rüyada binanın yanmasını görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada binanın yan yattığını görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yan yatmış bina görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, büyük borçlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada yanmış priz görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada insanın yanmasını görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına alamet eder.

Rüyada birinin yanına yatmak ticaretinin açılacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada ağacın yanmasını görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments