Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş soba görmek

Rüyada ateş soba görmek

Rüyada ateş soba görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına delalettir.

Rüyada ateş soba gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerini onaylamamanız durumunda çok fazla aykırı ses işitilebilir.

Rüyada sobada yanan ateş görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateş soba görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada soba içinde ateş görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada sobadan ateş almak rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, hanesinin bollukla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada sobada ateş yandığını görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, işinde uzmanlaşacağına tabir olunur.

Rüyada soba ve ateş görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada sobada ateş söndürmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına tabir olunur.

Rüyada sobadan ateş çıktığını görmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments