Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış yoldan gitmek

Rüyada yanlış yoldan gitmek

Rüyada yanlış yoldan gitmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına inanılır.

Rüyada yanlış yoldan gitmek gördüyseniz:

  • Belli bir kişinin, belli hareketleriniz üzerinde etkisi var gibi duruyor ya da etkisi olabilir.

Rüyada yanlış yoldan gitmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işaret eder.

Rüyada yanlış yere gitmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kişinin güzel işler yapacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanlış adrese gitmek maddi zarar edeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yanlış bir yere gitmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, önün açılacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzlu yolda gitmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, her geçen gün başarıların artacağına, geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Rüyada yolda kayarak gitmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet eder.

Rüyada dar yolda arabayla gitmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işaret eder.

Rüyada karlı yolda gitmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments