Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem şekeri görmek

Rüyada badem şekeri görmek

Rüyada badem şekeri görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, hayırlı kararlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada badem şekeri gördüyseniz:

  • Sizden daha iyi fikirleri olan kişiler varsa, tepki vermek yerine şans tanımanın faydası olabilir.

Rüyada badem şekeri almak maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada bademli şeker yemek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şekerli badem görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada badem şekeri dağıtmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada badem şeker yemek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz badem şekeri yemek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz badem şekeri görmek şansının döneceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada badem şekeri yemek daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments