Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık yağ görmek

Rüyada yanık yağ görmek

Rüyada yanık yağ görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, kafasının rahat olacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, günahlara işaret eder.

Rüyada yanık yağ gördüyseniz:

  • Her konuda yardım isteyeceksiniz.

Rüyada yanık yağ görmek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, hayatından çıkaracağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüz yanığı görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yanık buğday görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanık ten görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada ayağı yanık görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda yanık görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada ekmek yanığı görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına alamet eder.

Rüyada ölü birini yanık görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments