Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda yanık görmek

Rüyada vücudunda yanık görmek

Rüyada vücudunda yanık görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, rızkının kesileceğine, asla harama bulaşmayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda yanık gördüyseniz:

  • Uğraştığınız oranda karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada vücudu yanık görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin vücudunda yanık görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda yanık görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada vücut yanığı görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada vücutta yanık görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada yanık vücut görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının vücudunda yanık görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunu yanık görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments