Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık tahta görmek

Rüyada yanık tahta görmek

Rüyada yanık tahta görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, iftiraya maruz kalınacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada yanık tahta gördüyseniz:

  • Geleceğinizi etkileyebilecek kişileri etkilemek için daha fazla bilgi veya tecrübe sahibi olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada yanık tahta görmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine inanılır.

Rüyada yanık türkü söylemek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada sırtını yanık görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Rüyada yanık pide görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanık insan görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda yanık görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, geçiminin güçleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yanık eşya görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yanık patates kızartması görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments