Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık patates görmek

Rüyada yanık patates görmek

Rüyada yanık patates görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yanık patates gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerle son bir kez mücadele edebilir veya artık daha fazla yorulmayıp her şeyi geride bırakabilirsiniz.

Rüyada yanık patates görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada yanık patates kızartması görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulur.

Rüyada yanık pilav görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde yanık görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine işarettir.

Rüyada eli yanık görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, işlerin eski haline döneceğine yorulur.

Rüyada başkasının yanık yüzünü görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına inanılır.

Rüyada yanık elbise giymek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yanık tatlı yemek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments