Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangının çıktığını görmek

Rüyada yangının çıktığını görmek

Rüyada yangının çıktığını görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Rüyada yangının çıktığını gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da zik zaklı durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yangın çıktığı görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde yangın çıktığını görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işveren koltuğunda oturacağına inanılır.

Rüyada yangının çıktığını görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mahallede yangın çıktığını görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet eder.

Rüyada işyerinde yangın çıktığını görmek işinin de hep yürüyeceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada okulda yangın çıktığını görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada evinde yangın çıktığını görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir evde yangın çıktığını görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments