Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan tavuk görmek

Rüyada yanan tavuk görmek

Rüyada yanan tavuk görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sorunların biteceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada yanan tavuk gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazla şey yüklenebilirsiniz.

Rüyada yanan tavuk görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada camiyi yanarken görmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine yorulur.

Rüyada birinin yanarak öldüğünü görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana gelmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına inanılır.

Rüyada yanan yorgan görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan aygaz görmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına inanılır.

Rüyada yanan bina görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, bahtının açık olacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işarettir.

Rüyada yanan kül görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments