Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan mezar görmek

Rüyada yanan mezar görmek

Rüyada yanan mezar görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kar sağlayacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kafa dinleyeceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan mezar gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin yanlış tutumları da parasal sıkıntınıza sebep olabilir.

Rüyada yan yana iki mezar görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan mezar görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta yanan mum görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, yeni bir işe gireceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarı yanarken görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine delalet eder.

Rüyada yan yana mezar görmek zor durumlara düşüleceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada yanan kütük görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanan yüz görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada yanan elbise görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments